Cohen Tervaert start poli in Maastricht Potjewijd nieuwe immunoloog in azM

MGA | 10 januari 2014
U kunt vanaf heden weer terecht bij prof. Cohen Tervaert, in een streekziekenhuis te Maastricht. Bel 043-479944 voor een afspraak. Lees zijn persbericht, en de nieuwsbrief van de kliniek.

Een kwartiertje fietsen verderop ligt het academisch ziekenhuis azM, waar u bij hun nieuwe immunoloog drs. Potjewijd terecht kunt. Bel 043-3875100 voor een afspraak.

U kunt nog steeds uw ervaringen bij ons Meldpunt melden.

Het Meldpunt Gedupeerden AZM en het Meldpunt Klachten siliconen zijn zich tot op heden  blijven inspannen om de hoogleraar weer aan het werk te krijgen. In het verleden streed ook zeer actief mee de Vasculitisstichting, v/h Friedrich Wegenerstichting. (Hun berichtgeving daarover is nu van hun site weg.) De stichting keerde zich in 2012 helaas tegen het Meldpunt Gedupeerden AZM, wat het voor ons allemaal niet makkelijker maakte; niettemin zijn wij hen erkentelijk voor hun voorwerk.

Mw Potjewijd werkte tot mei 2011 in azM, was leerling van Cohen Tervaert, en neemt nu zijn plaats in. Zo'n opvolging voorspelden wij al... Misschien houdt ze zijn stoel warm en maken we nog een tweede rondje stoelendans mee...?

Wat leverde het azM-beleid sinds 2011 op:
  • Opheffing immunologie stapsgewijs teruggedraaid
  • Het azM-beleid 'centralisatie in Nederland' werd: verspreiding over Maastricht
  • Het azM-beleid 'concentratie, in bestaande centra' werd: uitbreiding, met een nieuw centrum
  • Het azM-beleid 'meer doen op minder lokaties' werd: minder doen op meer lokaties
  • Drie jaar onnodige ellende en schade voor patiënten
  • Nationale ombudsman die topje van deze nare ijsberg bekeek en afkeurde
Dit beleid gaat gepaard met dreigbrieven van azM aan het adres van de hoogleraar, terwijl Cohen Tervaert boze columns over azM publiceert in een patiëntenblad.
==
Reagerenop ons bericht? Mail gedupeerdenazm@gmail.com,
of post op ons forum http://www.ziektevanwegener.nl/viewtopic.php?f=50&t=176